PRAKTISKE OPPLYSNINGER

Kampavvikling

Se informasjon under kampoppsett for hver klasse. Vi ber alle lag lese igjennom kampoppsettet og melde eventuelle feil omgående tilbake til arrangøren.

FINNER DU FEIL I KAMPPROGRAMMET, VENNLIGST GI OSS BESKJED MED EN GANG PÅ TLF. 977 73 152

Kampsteder Sarpsborghallen 3 baner (bane A, bane B, bane C ). Skjeberghallen 2 baner(bane A, bane B)

Premieutdeling
I klassene 9- 11 år blir det delt ut deltagerpremier umiddelbart  etter lagenes siste kamp. Premieutdeling skjer umiddelbart etter lagenes siste kamp og foregår i gangen i hallen de spiller i. For de øvrige klassene blir det spilt om lagpokal og individuelle premier til finalistene i A-sluttspill. Vinneren av A-finalen mottar kr 1500. Lagpokal til vinner av B-sluttspill. Det kåres banens beste i alle A finaler. BB får premie. Premieutdelingen vil her foregå umiddelbart på banen etter finalekampen. Premiering til max. 14 personer inkl. ledere pr. lag.

Dommere
Dommeroppsettet er foretatt av arrangøren og det vil i hovedsak bli benyttet dommere fra Østfold.
Dommeransvarlig: Kenth Rune Bang tlf: 950 60 750

Jury
Denne oppnevnes av arrangøren.

Verdigjenstander
La ikke verdigjenstander ligge igjen i garderoben eller på klasserommet. Lagene har selv ansvar for sine saker og verdigjenstander.

Ankomst/registrering
Ansvarlig leder melder seg til infoskranke/hovedsekretariatet i Sarpsborghallen ved ankomst og leverer/fyller ut deltagerliste/overnattingsliste. Eventuelt manglende startkontingent eller deltakerkort må betales samtidig. For de som skal overnatte må egen navneliste fylles ut.

Kiosk
Kiosken i Sarpsborg hallen vil være åpen mens det er kampaktivitet lørdag og søndag. Kort, kontanter og Vipps. Kiosken vil også være åpen under kveldsarrangementet  lørdag. Det vil også bli sagt grillmat.

Adgang til tribuner
Spillere og ledere iført adgangsbevis/deltakerkort har fri adgang til tribunene. Øvrige må betale.

Adgang til spillebaner
Kun ledere og spillere iført idrettstøy og gummifottøy har adgang til banene.

Garderober

Da det blir trange garderobeforhold, ber vi om at flest mulig skifter hjemme eller på overnattingsstedet. Unødvendige opphold tillates ikke i garderobene. Etterlat aldri verdisaker i garderoben.

Overnatting
De lag som skal overnatte blir anvist skole/rom ved ankomst. Innsjekk fra fredag 17.00 i Sarpsborghallen. Lagene har ansvar for at skolene forlates ryddig og i den stand de var ved overtagelse. Ingen får sjekke ut før vakten ved skolen har besiktet og godkjent klasserommet. Utsjekking søndag senest kl. 12.00. Baller får ikke brukes inne på skolene. Lederen har ansvar for at lagene ikke har tilgang på ball innendørs.

Da det er mange lag i ulike aldre vil dette medfører ulike leggetider. Vis derfor hensyn i gangene på kveldene. Tenk på at det er lag som skal spille tidlig neste morgen. Det skal være ro på skolene senest kl. 24.00, - da låses også inngangsdøren.

Bespisning
De lag som har bestilt og betalt for deltakerkort, som inkluderer mat, får utlevert deltagerkort A ved ankomst.
Frokosten serveres i kantina på St. Olav (skolen som ligger ved siden av Sarpsborg-hallen) for alle lag med A-kort. Frokosten serveres lørdag og søndag mellom kl. 06.30-10.00. NB! Det er ikke lov å lage "matpakker", da det kan føre til at det ikke blir nok mat til alle.
Middagen serveres i kantina på St. Olav (skolen ved siden av Sarpsborghallen) for alle lag med A-kort. Middag lørdag serveres mellom kl. 14.00-17.00. Lunsj søndag serveres mellom kl. 12.00-15.00.

NB! Dersom man har med spillere med matallergi der det må taes spesielle hensyn, ønskes dette tilbakemeldt til Wivian Kollvangsnes på mail wivianko@online.no  Frist 15. april.

Førstehjelp/sanitet
Det finnes enkelt førstehjelpsutstyr i hallen. Hallansvarlig kan kontaktes ved behov for  hjelp. Legevakten i Sarpsborg er underrettet om at Olavscupen avvikles helgen 30.april-2. mai. Telefon Legevakt: 116 117

Sosial aktivitet
Olavsmesteren arrangeres for lagene 9–11 år - på lørdag kl 10-15. Deltakerne skal gjennom poster/aktiviteter med bl.a. balanse, ballteknikk, presisjon, reaksjon og lagånd. Det vil i løpet av lørdagen bli kåret en vinner av Olavsmesteren som får Olavsmester-pokalen. Utdeling av pokal skjer sammen med premieutdelingen etter siste spilte kamp.
Det enkelte lag får beskjed om tidspunkt for fremmøte til Olavsmesteren via hjemmesiden.

Kveldsarrangementet lørdag for alle deltakere i Sarpsborghallen kl 18.30-21.30.
Her blir det aktiviteter som boblefotball, sviper, rodeo, strikkbasket, sumo i boksering, hoppeslott. Salg av pizza og brus i kiosken. Det blir i tillegg qiz for spillerne 12-14 år i aulaen på St. Olav vgs kl 18.30-19.30.

Prozo butikk: Er tilstede i hallen med utsalg fra butikken, lørdag og søndag kl 10.00-15.00.

Alkohol og rusmidler
Under turneringen er alkohol og rusmidler strengt forbudt. Lag som ikke overholder forbudet vil bli rapportert.

Spilletid
Jenter/gutter 9 til 11 år 2 x 10 min. Jenter/gutter 12 til 14 år 2 x 15 min.
A/B finaler Jenter/gutter 12 til 14 år 2 x 15 min.  Puljespill med 4-6 lag. De to beste lagene går til A-sluttspill,  de andre til B-sluttspill. Det kan bli avvik i forhold til ovenstående hvis antall lag pr årsklasse fordrer dette.